O nama

Poduzeće ADK

 

ADK d.o.o. osnovano je 1995. godine i jedno je od najvećih slovenačkih poduzeća u metalsko - prerađivačkoj grani. Veći dio djelatnosti predstavlja izrada složenih čeličnih konstrukcija od sitnozrnatog čelika i montaža završnih proizvoda. Proizvodnja i montaža imaju podršku od strane odjela za projektiranje i konstruiranje. Završni proizvodi su strojevi i naprave za vertikalno podizanje tereta i strojevi za potrebe u građevinarstvu.

 

Proizvodnja se odvija u Hočama na 35.000 m² natkrivenih prostora, u Dolanama na 12.000 m², u Mariboru na 3.000 m² i u ADK d. o. o. Novi Travnik u BiH na 17.000 m².

 

 

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće..

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.